сряда, май 24, 2006

Звезда от "Изгубени" влиза отново в затвора, за по-дълго

На 31 май актрисата Мишел Родригес, нашумяла напоследък като войнствената бивша полицайка Ана Лусия от втория сезон на хитовия тв сериал "Изгубени" (Lost), влиза отново в затвора за цели два месеца.
През април тя трябваше да излежи пет дни зад решетките, след като през декември полицията на Хаваите я хвана да шофира с алкохол в кръвта. Това провинение обаче се оказа второ след условната й присъда, произнесена половин година по-рано в Лос Анджелис.
Тогава звездата бе подведена под отговорност за произшествие през 2004-та, при което блъсна на пешеходец и избяга от мястото на инцидента. Към обвиненията бяха добавени каране в пияно състояние и нередовни шофьорски документи.
Сега актрисата ще трябва да посещава курсове, обясняващи вредата от алкохола, както и да полага общественополезен труд в продължение на месец. Това едва ли ще й хареса, защото и преди вместо възможността да се труди 240 часа в полза на обществото, тя предпочете затвора.
Родригес остана зад решетките едва 65 часа, тъй като й бяха приспаднати часовете, прекарани в предварителния арест. През това време живееше в общежитие с още 60 жени, лишени от свобода.
27-годишната актриса е позната от екшъни като "Заразно зло", "Бързи и яростни", "S.W.A.T.: Специален отряд"; гостувала е дори у нас, в "Шоуто на Слави", където надяна боксови ръкавици.
Новото наказание обаче няма да попречи на изявите й в сериала, тъй като нейната героиня беше убита по-рано този месец, макар продуцентите да уверяват, че този сюжетен обрат няма връзка с нейните проблеми със закона.
Също в края на миналата година в пътно нарушение бе уловена и друга от дамите в многобройния актьорски състав на сериала - Синтия Уотръс, чиято героиня Либи също загина заедно с Ана Лусия.
Мишел, от своя страна, твърдеше, че агресивността й по време на ареста се дължала на лекарства срещу алергията от прах и хлебарки, която развила по време на снимките на Хаваите. Съвпадение или не, но Ана Лусия също бе доста емоционална и избухлива.
Продуцентът Джей Джей Абрамс, който в началото на май дебютира като режисьор с екшъна "Невъзможна мисия 3", обеща най-изненадващия финал за втория сезон на сериала "Изгубени", който тук върви по екшънканала Ей Екс Ен.
Последният епизод, озаглавен "Live Together, Die Alone", трябва да бъде излъчен в САЩ тази сряда.
"Тъчстоун телевижън" междувременно сключи договор с френската компания за развлекателен софтуер "Юбисофт" (Ubi.com) за разработването на ново заглавие по сериала, предназначено за различните гейм платформи.
Дотогава "Ей Би Си ентъртейнмънт" пусна онлайн играта "Lost Experience", който трябва да поддържа интереса на феновете през лятната пауза преди третия сезон.
"Юбисофт" вече имат подобен опит с популярната поредица на Си Би Ес "От местопрестъплението". Видеоигри бяха направени и по успешните сериали "Наречена още" и "24", както и по анимационната поредица "Сем. Симпсън"